Пара едем на море в августе ,ждем интересных предложений: )
Цитувати · Поскаржитися · 03 бер 2017 в 02:51 · 0 людям сподобалося · Пара едем на море в августе ,ждем интересных предложений: ) |
Цитувати · Поскаржитися · 03 бер 2017 в 06:05 · 0 людям сподобалося · Ну вы ребята даете . До августа ща как мне до Пекина раком. |
Цитувати · Поскаржитися · 03 бер 2017 в 07:05 · 0 людям сподобалося · Фига се . До августа автор может и тему поднимет на верх / помогите выйте из свинга/а я понимаеш уже плавки упаковал. |
Цитувати · Поскаржитися · 03 бер 2017 в 07:25 · 0 людям сподобалося · Мадам вы не правы.Вон чел написал что хочет выйти устал он от этого.А жена наоборот вошла в раж и чё ? |
Цитувати · Поскаржитися · 03 бер 2017 в 07:48 · 0 людям сподобалося · ФЕЙК. Ну а если в заправду меня пригласили за этот стол , то я сидел бы там и тихоничко в низ кирпичами какал. |
Цитувати · Поскаржитися · 03 бер 2017 в 07:56 · 0 людям сподобалося · Кто я ? Ни за какие коврижки.Даже если мне мисс вселенной скажет залезь и я тебе 2 раза дам по полной программе и во все места.Вот. |
Цитувати · Поскаржитися · 03 бер 2017 в 11:14 · 0 людям сподобалося · Все хорошо но мимо:) |
Сайт призначений винятково для людей у віці ВІД 18 РОКІВ. SWІNG ZONE це реальні секс-знайомства з особистими інтимними світлинами й відеороликами. Матеріали сайту завантажуються користувачами ресурсу. Адміністрація не несе відповідальності за розміщені ними матеріали. При виявленні опублікованих без Вашої згоди світлин і відеороликів з Вашою участю зв'яжіться з Нами
18 U.S.C. 2257 Record Keeping Requirements Compliance Statement